Champagne en söndag – varför inte?

champisIdag knäcker vi en flaska Moét & Chandon i Tävelsås. Varför? Jo, Kerstin har denna dag lyckats stå ut med vinterbadaren i nitton hela år och som om inte det vore nog även varit gift med densamme i fyra år. Vilken prestation av denna kvinna, sådana insatser borde rendera förtjänstmedaljer, guldklockor eller åtminstone en puss och några rosor. Det sistnämnda låter billigast, får bli det. Och så får hon ju Champagne, det lilla livet.

Nästa år blir det lite jämnare siffror att hantera, då räcker det nog inte med en puss. En resa diskuteras, bäst att klara av den innan det traditionella vårdoppet. Vem vet om man överlever den köldchocken nästa gång.

7 Kommentarer

 1. Bittan

  Grattis! Vem står ut med vem?…Med god kännedom (tror jag)…fordras ett ömsesidigt…ge och ta. Tycker ni lyckats ganska bra med det…lycka till
  i ännu många år. Lev väl! Kram Bittan

 2. Annika

  Får säga grattis till er båda! Alltid himla kanon att få “knäcka” en flaska champange till ära för en sådan dag. Må det bli många flaskor framöver… Kramar

 3. Pagels

  Grattis!
  Ola och jag konstaterade just att vi glömde vår 10-åriga bröllopsdag 1 mars! Tur var väl att vi missade den båda två 🙂

 4. Man bugar och tackar för uppmärksamheten. Kan ju skylla på att jag bugat alldeles för djupt när folk frågar varför jag nu går omkring med ett icke föraktligt sår i pannan. På så vis slipper jag ju säga att jag gick rakt in i betongväggen på jobbet när jag kollade mail i mobilen – vilket i själva verket var precis vad som hände. Ett smärre mirakel om jag kommer att minnas någonting i fortsättningen efter den smällen. Hmmm… det var något mer jag tänkt säga…

 5. Mackan

  Grattis! 19år, fy fasen asså, inte dåligt! Skumpa är aldrig fel!

 6. Elize

  Stackars Björn, en riktig stjärnsmäll då alltså. Varför ingen bild på bloggen?:-)
  /kram Elize

 7. Tack Elize, jag behövde lite tycka synd om. Egentligen skulle man försöka tiga ihjäl det hela men det är inte lätt när man ser ut som en kopia av Gorbatjov! Funderade faktiskt på att lägga ut en bild på bloggen, tänkte att man får väl bjuda på klumpigheten fullt ut, men så besinnade jag mig trots allt. Fast kanske ändå..

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *