Ännu mera påskdopp

annie_dopp1_2007Än är det inte slut med påskdoppen i Tävelsås. Någon mer som känner för det så är det bara att titta hit.

Annie är inte rädd för lite kyligt vatten och precis som förra året tog hon sig ett dopp i påsk. Tuff tjej, eller vad säger Pontus och Jesper som hade chansen på påskafton men vek ner sig när det verkligen gällde? Än är det inte för sent, är en dag kvar av påskhelgen.

Fotografen klantade sig lite så Annie gjorde faktiskt doppet i repris vilket ju gör det hela ännu mer imponerande. Själv hade jag nog stått över andra gången, det är jag helt säker på.

Annies påskdopp förra året lyckades vi faktiskt få in i Smålandsposten, vi får väl se om redaktörn är beredd att stoppa tryckpressarna även i år.

2 Kommentarer

  1. Bittan

    Underbara bilder…säger jag som återvänt från Blåkulla…genomfrusen…och har nu legat i skållhett badkar två kvällar i rad!! Fastän…är ni modiga eller tokiga?…
    har svårt att få grepp därom. Sköt om ER! kram Bittan

  2. Tokiga helt klart! Traditionen började påskafton 2000 och då var det ju 20 grader varmt. Kunde lika gärna varit pingstafton eller midsommarafton vilket hade gjort det hela lite behagligare i fortsättningen. Men är det tradition så är det…

    Ha det skönt i ditt skållheta badkar, så fjärran från det liv vi lever 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *