En riktig mansförkylning, absolut inget aprilskämt!

Håller som bäst på att återvända till livet efter en riktig förkylning som bara kan drabba det manliga släktet. Slog ner som en bomb i torsdags och perfekt taimat med ett kundbesök från utlandet som krävde närvaro. Tonvis med Ipren, nässpray och pappersnäsdukar gjorde att man stod upp dagtid, kvällstid var det horisontellt läge som gällde. Huskuren whisky hade en mycket begränsad inverkan på livsandarna men lite uthärdligare blev det allt. Något säger mig också att hustrun inte heller denna gång fullt ut förstod vad en stackars karl måste gå igenom.

Men ljuset i tunneln kan skönjas. En formidabel hängmörad kalvfilé som avnjöts i går kväll fick hoppet att återvända. Vilken köttbit, tveksamt om vi någonsin mumsat i oss något bättre!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *