Grattis Rasse!!!

rasseSå var det dags för en födelsedagsfest igen. Denna gången firades med pompa och ståt Rasmus, allmänt kallad Rasse, som numera officiellt är 6 år gammal och ingår i Kerstins digra skara av barnbarn. Alltid tryggt med fester i Rydet, man kan vara säker på att det bjuds på något smaskigt att äta. Stort Grattis Rasse!!!

Ishockey är närmast en religion för honom så förr eller senare suger Lakers upp honom. Eftersom Rasse är en ordningsman ut i fingerspetsarna lär han lätt knipa lagkaptensrollen.

Under tiden fräser han omkring i full speed på ägorna på en minimotorcykel (tillfälligt sponsrad av Hanna) utan att darra det minsta på manschetten. Varför fick inte jag köra omkring på en sådan när jag var liten???

2 Kommentarer

  1. Bäck

    Stiligt Bengtsson

  2. Dottern din

    En stilig 6-åring! Gick upp för mig att Ebba är ju lika gammal… Ser kanonkul ut med hojen, bra kort. (Tror vi svänger utom med Måns i sommar) 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *