En händelserik lördag

treephoneboat

En fantastisk vårdag/lördag och den första tranan har anlänt, vad kan gå fel?

Jo, efter att ha snaggat äppelträden kraftigt (vilket med en stor portion god vilja kan anses se acceptabelt ut) inleddes sjösättningen av båten med att den trådlösa telefonen åkte i plurret. Dock mycket tveksamt om den snabba räddningsinsatsen har lyckats, luren verkar funka men displayen har nog sagt adjö för gott. Kul så länge det varade. Sjösättningen av båten gick dock helt utan problem och tidigare på året än så här har båten aldrig åkt i. Om man nu bortser från det året då den aldrig hann ur sjön innan isen la sig och bäddade in farkosten.

Krishanteringen, föranledd av incidenten med telefonplurret, bestod i att anrätta och förtära en flamberad oxfilé. Funkade utmärkt! Jubileums på bordet och GT innan maten? Självklart!

1 Kommentar.

  1. Var ute och körde i Tävelsåstrakterna för 2.5 vecka sen, och då såg vi 2 st tranor på en äng. Dom är inte små dom där fåglarna…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *