Gourmetkött även i lilla Växjö

GourmetbiffDom här godsakerna har jag läst om men inte lyckats hitta i dom butiker där jag normalt kutar omkring. Men senaste nedslaget i ICA-butiken på Teleborg blev en fullträff. Fick nästan ståpäls, detta kan bara inte bli fel!

Är det något vi gillar så är det en riktig hederlig svensk biffstek med lök. Problemet är att det är rena lotteriet med råvaran, vid lyckliga tillfällen behöver man bara styra kniven medan man vid andra tillfälle får jobba och slita med en grymt seg köttbit. Det har hänt att man fått ta en rejäl dusch efter kraftmätningen. Men nu j-vlar … Dyrt som kvicksilver men who cares?

Rapport fredag kväll:
Suveränt, det var en “styra kniven” biffstek. En liten sena i Kerstins bit men den fick passera. Bättre än sex (nåja, en liten överdrift kanske men så här ska en biffstek med lök upplevas).

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *