Ett blivande fotbollsproffs fyller 11 år!

jesperSkaran av barnbarn är stor (det räcker nu ungar) och födelsedagarna duggar tätt. I morgon är det dags för Jesper att kliva upp på pallen och motta församlingens jubel och hurrarop men framförallt massor av presenter på sin 11-årsdag. Hurraaaaa för Jesper, en riktigt cool snubbe!

Om det räcker med att vara galen i fotboll för att bli proffs i Italien så kommer Jesper om tio år att vakta kassen hos Juventus, kanske tar han över efter Gianluigi Buffon när denne lägger handskarna på hyllan. Jag håller tummarna, han har lovat skicka sin privatjet för att hämta upp sin farfar och fixa bra platser när dom spelar hemma på Stadio delle Alpi.

Grattis Jesper, i år tror jag dessutom att du krokar en gädda på några kilo.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *