Mat och dryck – visst är det på gränsen till religiöst?

Jag har länkat till den här killen förut men här är han igen. Andreas gillar kött, och vem gör inte det, men han kör tåget hela vägen och styckar ett vildsvin i sitt minimala kök. För hygienens skull nerkylt till strax över fryspunkten, what else? Möt honom här.

Själv är man en amatör men lyckades ikväll få ihop en smaskig anrättning bestående av några strimlade kycklingfiléer (på längden, man vill ju gärna glänsa lite), rödlök, haricots verts och en ädelostsås. Lite Basmatiris till detta, vatten till hustrun och stöl till kocken (jag tror det stod en liten Jubileums på bordet också) så det kändes som en bra början på en riktig fredagskväll. Långt ifrån styckade vildsvin men alla är vi barn i början.  Vildsvin, varför inte…

I morgon är det byastämma i Tävelsås. Självklart är man där och träffar folket som kan omgivningarna och som har varit med förr. Transportmedlet får bli något annat än bil.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *