Äntligen på prispallen

Vinlotteriet som jag nämnde i det förra inlägget är nu avgjort och det visade sig att mina dolda talanger passar mycket bättre för denna typ av aktiviteter. Det blev visserligen inte allra högsta vinsten men en mycket hedrande tredjeplats vilket inbringade fyra helpavor förhoppningsvis välsmakande vin. Och det är ju en förräntning av det insatta kapitalet på 300 % om jag räknar rätt, helt klart godkänt.

Nu gäller det att inte vila på lagrarna utan att direkt lägga sig i träning inför nästa dragning.

2 Kommentarer

  1. Annika

    Ha, inte illa att vinna 4 pavor vin… samma vinst som jag kammade hem förra veckan! Dock siktar jag på högvinsten (8 flaskor). Du lär få höra om jag vinner 🙂

  2. Detta verkar vara en aktivitet som passar vår familj. Och inte blir man svett heller…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *