Racingkväll med jobbet

RacingSå var dags för en ny aktivitet, ett under att man hinner göra något vettigt på jobbet. Nåja, detta var faktiskt efter arbetstid och t.o.m. en fredagskväll. I Växjö finns hos Växjö Motorsällskap en häftig racingbana, slotracing heter det visst, som jag aldrig hört talats om tidigare men efter fredagskvällens övningar funderar man på om man inte skulle kunna få in en mindre variant i huset. Detta var skitkul och ännu roligare hade det varit om man vunnit. Men den tiden är förbi nar man slår kidsen på fingrarna, det har man definitivt fått lära sig tillsammans med barnbarnen framför Xboxen. Bilden ni ser är stulen från Emma, vår egen högst eminenta “proffsfotograf”, som vet hur man hanterar en kamera.

Efter racingen drog hela gänget, drygt femton stycken, till Palladium för lite god mat och dryck. Själv höll jag låg profil med dryckerna (som vanligt) eftersom bilen ville hem till Tävelsås. En stor del av ungdomarna fortsatte dock ut i stadens vimmel och hur det gick är inte känt i denna stund men vad jag vet har inte centrum brunnit ner så det hela sköttes nog med stil.

På måndag är det premiär för ett vinlotteri på avdelningen, garanterat utan krav på kondis och känslig pekfinger så då är det läge att visa var skåpet ska stå…

1 Kommentar.

  1. Jätterolig aktivitet. Detta tycker jag vi gör fler gånger.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *