Adblock m.m. till IE7

Det finns en superb add-on till IE7 som blockar reklam. Den innehåller också en hel del annat trevligt och kan hittas här. Rekommenderas!

3 Kommentarer

  1. Mackan

    Slår dock inte Firefox!

  2. Kanske, kanske inte, men avståndet krymper i all fall. Jag har Firefox också men av någon anledning är det IE7 jag återvänder till. Och med adblocken kom den saknade pusselbiten så i fortsättningen lär det bli IE7 som standard. Men visst är Firefox en fullvärdig ersättare, dock inte utan skönhetsfel den heller.

  3. Mackan

    Allt som finns i nya IE är ju snott från Firefox, ser iofs inget fel med det, men jag vill ändå stödja orginalet 😉 Dessutom finns inte IE till Mac där är det Safari eller Firefox som gäller. Det enda negativa är att boss medias webmail inte funkar så bra tillsammans med firefox.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *