Strandhuset.se – numera med golf

Jag har nu lagt till en liten golfavdelning på strandhuset.se där ni kan läsa om min högst tveksamma karriär i denna ädla sport. Ni kan också beskåda bilder från diverse golfäventyr som genomförts med ett gäng glada gossar under åren. Några ledsamheter har det aldrig varit under dessa resor, det kan jag garantera. Och det lär bli en resa i år också…

Ni hittar även en länk till en golfhistoria som bara måste läsas. En sann golfare känner igen sig.

3 Kommentarer

 1. Hej Björn,
  Har nu kollat igenom din sida, måste säga att jag är riktigt imponerad, starkt jobbat! Gillade även golf storyn – så sant!
  //Mackan

 2. Tack grabbar!
  Inte ett öga är torrt.

 3. Gunnar

  Snyggt jobbat Björn! Det är vad jag alltid sagt om dig. Du är proffs på att bygga informationssystem och se till att de blir nyttiga. Roligt att du har lagt till golfen, en rolig tid i ditt liv och även vi andra som finns med på dina fina bilder. Jag får försöka be Viktor (17år) mitt älsta barnbarn att hjälpa mig göra något enkelt som jag kan lägga in min släktforskning i.

  Här är allt bra! Gerd slutar sista mars och det ser vi fram emot. Golfåret 2007 håller på att planeras med seriespel och SGFs Seniortouren. Vi kommer att ha två lag med i seriespelet i år. ett i div 1 och ett i div 2. Vi blir fler och fler som vill spela seriespel. Hälsa Kerstin! Hälsningar Gunnar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *