Hurra för Måns!

mansIdag styr vi kosan till Hässleholm för att gratta Måns, Annikas minsting. Han fyller 4 år i morgon men vi hurrar för honom redan idag. Den killen vet inget annat än att se glad ut och det smittar av sig. I bagaget har vi två paket som han nog kommer attt uppskatta. Ett innehåller en radiostyrd bil och som bonus har vi ett PC-spel som han med lite hjälp nog kommer att fixa. Det ryktas om hemmagjord smörgåstårta hos födelsedagsbarnet och bara det är en anledning att besöka familjen Bengtsson i Hässleholm.

Med tanke på blåsten, och varningar om ännu mer blåst, får vi hoppas att träden längs vägen lyckas hålla sig stående. Märkligt att det finns några träd kvar som kan trilla, dom flesta borde vara nere nu.

1 Kommentar.

  1. Annika

    Du är så duktig på att underhålla bloggen! Tror nog att jag får besöka den lite oftare.. Må´n tro att Måns tyckte det var häftigt att se sig själv på siten!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *