Grattis Kerstin!

BaileysKerstin fyller år idag men antalet gyllene år får förbli en hemlighet. Tror inte jag skulle ligga så bra till om jag avslöjade det och kvinnors ålder är ju något som egentligen inte finns. Det är skillnad på oss män, vi räds inte tala om att vi nästa gång fyller 30 (eller var det 60?). Min första tanke var att här lägga in en bild på min kära hustru men tyvärr gäller samma regel som med åldern, låt bli det!

Risken att hustrun läser detta är minimal så jag kan avslöja att det finns ett halsband i paketet. Eftersom jag toppar detta med några röda rosor och en flaska Baileys borde rimligtvis saldot på mitt pluskonto öka och glorian lysa blank och fin.

Ett litet tillägg: Paketet är nu öppnat och det föll i god jord. Dom som känner Kerstin, och det gör ni väl dom flesta, vet att Baileys inte är vilken dryck som helst. Flickebarnets förhållande till denna dryck är på gränsen till religiöst.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *