Nu är det jul igen…

Nu börjar julledigheten, nästa arbetsdag inträffar först på det nya året, och det firas naturligtvis med en stor GT, what else? Fast i min branch vet man ju aldrig så det kan bli något inhopp men det förtränger man en kväll som denna.

Imorgon är den stora shoppingdagen när julklappar till barnbarnen skall fixas och den mat och dryck som behövs. Skinkan är redan på plats, blev en från Ugglarp införskaffad på Coop vid Oxtorget. Kom på första plats i Smålandspostens test och sådant faller man ju direkt för.

Någon vit julafton blir det inte i år heller. Synd, men man börjar bli van och får väl se fram emot mars när det smäller till som vanligt. Men en God Jul önskar jag alla trogna läsare, inte så många kan jag tro, men jag lever vidare i tron att någon tittar in ibland 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *