Den gamla hemsidan går i graven

Gamla hemsidanÄntligen har den gamla siten fräschats upp.

Uppdatering av innehållet blir nu enklare och det borde därför också bli lite intressantare för er som har vägarna förbi. Innehållet kommer fortfarande vara av lite familjär karaktär och därför mest intressant för de närmast sörjande som nu kan hålla sig uppdaterade om vad som händer hos oss i Tävelsås.

Eftersom det är modernt med bloggar har även vi en sådan och här ni kan läsa om små och stora händelser i våra trakter. Det borde kunna bli några inlägg i månaden så titta gärna in, ni kan ju vara omnämnda.

1 Kommentar.

  1. Gunnar

    Hej Björn och Kerstin! Tack för det fina bröllopskortet på er! Ni mycket finare än oss!!! Vilken fin hemsida du har gjort! Den är ju hel proffsig. Ett roligt, personligt och trevligt sätt att presentera sig på. Hälsningar Gunnar 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *